Powered by Blogger.

May 24, 2010

Kalo Binatang Ada Facebook… Agak-Agak Apa Status Mereka…?

Koleksi dari Face Book .....

Cicak : Tuan rumah baru beli reket elektrik, gua kenduri nyamuk BBQ mlm nih…

cicak: ku rasakan diriku kurang hensem..baru keputusan ekor

Nyamuk : Baru habis ronda rumah Ajoi… kenyang burp, Alhamdulillah…

nyamuk: ari ni aku target 5 org mangsa.... semalam hampir2 makan penampo .. ahakss....

Aedes: Baru jer selamat bagi injekan maut, yeah!!!
Ayam: Tidaaaaaaaaaaaak, Besok majikan gua mau buat kenduri kesyukuran, gua mau di sembeliiiiihhh!…
Cicak : isteriku tersepit pintu
Kucing Betina: “Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”

kucing :: nak jadi miss world lah...hihihi

Ayam : Kawan2…kalu esok guwe tak update…bererti guwe udah di goreng….I luv u all… jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa…
Nyamuk: Siot, sekali drug addict gua hantam. Gua positif HIV AIDS… uwaaaaaaa
Cicak : Mau ke ke bilik air anak tuan rumah jap … baru beli videocam baru …
Kucing: Baru je add awek sebelah umah… keturunan PARSI beb!!!
Tikus: Operasi malam ni… selongkar kitchen kabinet… sape nak ikot?

Joint pula Geng ni jengjeng..

lipas: silap skodeng ari nih..termasuk rumah jagaan org tua.... menyesal....

ulat gonggok :: ari ni lbt l smpi opis..kasut ke-99 lupa letak mana..!!geram seh...!!
tikus : belasungkawa sahabat baik.... terbunuh di racun org.... grrrrr
burung :: yess..!!at last..!! berjaya berak atas kepala dia..padan muka..budak nakal...!!
semut: terima kasih kawan kawan kerana membantu mengangkut gula... jasamu ku kenang
harimau :: bosan nyer...rs cam nak mkn anak rusa lah..
merpati: baru balik deting ..... kantoi plak ngan awek lain....
ular sawa:kenyang sungguh bekpes anak kambing pagi ni
katak :: esok de recording ngan dato ct plak..adesss....jadual penuh...konsert sana sini..!!
kura2 : yay akhirnya aku menang jugak..padan muka ko arnab..sik nak mengawan jer
siput :: nk g spa jap lg...nak wat manicure & pedicure
ketam:jadi juadah masak lemak la pulak ari ni

ikan kembung: sempat jumpa sepupu di jeti sebelum beliau menghembuskan nafas tarakhir... sedihhhhhh :(

ulat bulu : is mengatal rite now...phhheeeewitttt!!

tapir: nak g service idung jap...asik dapat semut jer...nak gak sedut mc d
paus: fuuussssssssssshhhhhh......huh...busuknye udara skang ne..
semut :: gigi patah...gigit kaki kematu..woi manusia..!!g fish spa lah..!!
beruang :: aaarrrgghhhh..!!!! diabetes plak....
koala: punggung ku gatal... tgh kepit kat pokok... sape leh tulun garukkan?burung tiong : sedang terbang dgn nyaman..tiba tiba ternampak manusia sgd berak di semak.... potong stim btol

kambing biri2 : cemana nak g candle light dinner ngan awek mlm nih … tokei trim bulu plak pagi tadi .. iskkk kambing : nak beli minyak bond... bela misai la plak...
lembu betina : bengkak dah *** i dorg asik perah je..huhu
kelawar : bosan la asik tido terbalik je..nak tny pendapat mentadak la..
belalang: @#$#%$^^^& punyer astro... ubat siri belalang..tpai tak kasi aku royalti
mentadang : ko knp belalang?? ubat ape yang dia letak dalam tapai ko tu??
cicak kobeng: oit mentadang..ko spesis aper ah..sibuk je kat sini... fesbuk pun tumpang laptop org

Sekadar hiburan ..... ^_^

0 comments:

Blog Archive

Bacaan Duduk Antara 2 Sujud

Bacaan Duduk Antara 2 Sujud
Related Posts with Thumbnails

Blogger 1

Blogger 2

Sabda Nabi s.a.w yangbermaksud, "Sesungguhnya
dalam syurga terdapat sebuah pintu yang dikenali dengan nama
Rayyan, dimana memasuki
daripadanya orang‐orang yang berpuasa pada hari kiamat dan yang lain tidak berhak. Dikatakan mana orang yang berpuasa? Lantas mereka bangun dan masuk melaluinya. Apabila selesai ditutup dan tiada yang lain berhak memasukinya."

Apabila engkau berada di waktu petang, maka janganlah engkau menunggu (ketibaan) waktu pagi dan

apabila engkau berada di waktu pagi, maka janganlah engkau menunggu (ketibaan) waktu petang.

Ambillah peluang dari kesihatanmu untuk masa sakitmu dan masa hidupmu untuk matimu.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP