Powered by Blogger.

Nov 12, 2008

Pengakuan Ikhlas - Sememangnya Khir Toyo dapat bonus RM 100 ribu dari PKNS

Pengakuan Ikhlas - Sememangnya Khir Toyo dapat bonus RM 100 ribu dari PKNS

Wak tergamam juga apabila membaca pengakuan laman web pro Tun dan Khir Toyo yang dipetik dari sebuah blog lain . Bukan mahu menyokong pembangkang , tetapi yang benar tetap benar dan yang salah tetap salah. Terperanjat bukan apa. Banyaknya Bonus yang diterima oleh Khir Toyo dan Memang benar Pengerusi Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) pada tahun 2007 berjumlah RM 100 ribu. Pengerusi PKNS ialah Menteri Besar Selangor dan ketika itu ialah Datuk Seri Dr.Mohamad Khir Toyo dan Pengerusi PKNS, Timbalan Pengerusi, Ahli-ahli lembaga, ahli-ahli Jawatan kuasa dan anggota PKNS turut menerima bonus tahunan tersebut .
Apakah ini satu perniagaan keluarga. Kita tidak tahu selama ini sebelum perkara ini didedahkan . 100 ribu , itu baru PKNS, Eloklah laman berkenaan membuat lagi pengakuan, dari mana lagi bonus yang beliau dapat dari anak-anak syarikat yang lain untuk pengetahuan rakyat khususnya rakyat Selangor. RM 100 ribu setahun . Apakah mereka ini ada mempunyai saham dalam PKNS , kerana PKNS membuat keuntungan RM325,8 maka mereka perlu diberikan bonus yang lumayan. Mudahnya untuk mendapatkan duit - patutkah seorang Menteri Besar mengambil bonus sebanyak RM100 ribu dari anak syarikat Selangor ? pembaca fikirlah sendiri,
Inikah calon pemuda UMNO yang pemuda UMNO mahukan . Jika inilah calon pemuda UMNO yang dicari oleh Pemuda UMNO , malang sungguh nasib UMNO.Semua kerja yang dilakukan perlu dibayar.

Baca penuh dari Petikan laman Sini....
0 comments:

Blog Archive

Bacaan Duduk Antara 2 Sujud

Bacaan Duduk Antara 2 Sujud
Related Posts with Thumbnails

Blogger 1

Blogger 2

Sabda Nabi s.a.w yangbermaksud, "Sesungguhnya
dalam syurga terdapat sebuah pintu yang dikenali dengan nama
Rayyan, dimana memasuki
daripadanya orang‐orang yang berpuasa pada hari kiamat dan yang lain tidak berhak. Dikatakan mana orang yang berpuasa? Lantas mereka bangun dan masuk melaluinya. Apabila selesai ditutup dan tiada yang lain berhak memasukinya."

Apabila engkau berada di waktu petang, maka janganlah engkau menunggu (ketibaan) waktu pagi dan

apabila engkau berada di waktu pagi, maka janganlah engkau menunggu (ketibaan) waktu petang.

Ambillah peluang dari kesihatanmu untuk masa sakitmu dan masa hidupmu untuk matimu.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP